Antena 3 CNN Actualitate Social Un tânăr din Petroșani, care trebuia să stea în izolare, prins beat la volan prin oraș

Un tânăr din Petroșani, care trebuia să stea în izolare, prins beat la volan prin oraș

Un tânăr din Petroșani, care trebuia să stea în izolare la domiciliu, a fost prins beat la volan prin oraș, deși nu avea carnet de conducere.

Un tânăr din Petroșani, care trebuia să stea în izolare, prins beat la volan prin oraș
Sursa foto: Politia Romana/ Facebook
22 Mar 2020   •   13:39

Bărbatul de 33 de ani avea o alcoolemie de 0,73 mg / l., alcool pur în aerul expirat.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru că a condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. În plus, a fost amendat cu 5.000 de lei.

„În urma verificărilor în bazele de date ale Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul figura cu măsura izolării la domiciliu, din data de 11 martie 2020. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unei vehicul fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Cel în cauza a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, conform Ordonanţei Militare nr. 1 din 2020”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Bărbatul este contact al unei persoane izolate la domiciliu şi trebuia să respecte regula izolării, au mai precizat poliţiştii.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close