Antena 3 CNN Actualitate Social Viorica este căsătorită cu Viorel și au un copil de doi ani. Dar într-o zi ceva neașteptat i s-a întâmplat femeii. Și toate într-o singură zi. Doar partenerul său de viață o mai crede

Viorica este căsătorită cu Viorel și au un copil de doi ani. Dar într-o zi ceva neașteptat i s-a întâmplat femeii. Și toate într-o singură zi. Doar partenerul său de viață o mai crede

Viorica este căsătorită cu Viorel și au un copil de doi ani, dar într-o zi ceva cu totul neașteptat i s-a întâmplat femeii. Și toate, culmea, într-o singură zi.

Viorica este căsătorită cu Viorel și au un copil de doi ani. Dar într-o zi ceva neașteptat i s-a întâmplat femeii. Și toate într-o singură zi. Doar partenerul său de viață o mai crede
10 Ian 2020   •   00:31

Doar că în afară de soț nimeni nu a crezut-o, așa că acum doar ei se mai chinuie să demonstreze că ce a trăit biata Viorica a fost real. 

Femeia de 22 de ani sune că a fost rãpitã de trei bãrbati din sat si violatã de un bărbat cu care era prieten pe Facebook. Totodatã, femea aratã cu degetul si spre politistii din Bârlad care au anchetat cazul pe care îi acuzã de coruptie. 

Politistii resping acuzatiile si precizeazã cã femeia a refuzat sã depunã plângere pentru viol, iar cazul este pe masa procurorului pentru a fi elucidat. Alãturi de femeia sa, Viorel Stegaru este decis sã meargã pânã în pânzele albe ca sã se dovedeascã cã sotia i-a fost … violatã, desi politistii corupti nu au dus-o la spital pe ea, ci pe violator pentru a cãuta urmele pe bãrbãtia acestuia!

„Duminicã seara, pe 5 ianuarie, am mers sã-mi cumpãr un suc, cã sotul dormea. Erau la colt la mine trei indivizi, care m-au legat la ochi, m-au bãgat într-o masinã, mi-au luat telefonul si de acolo nu stiu unde m-au dus. M-au dezlegat la ochi, eram la Bârlad, apoi m-au legat iar, m-au dus într-un sat, Bãcani parcã si acolo m-au violat. Nu toti trei, doar unul – Niculitã Marian. Eu i-am zis cã nu, cã nu, dar el a zis hai! Nu am vrut deloc! S-a rãstit la mine, mi-a pus cutitul la gât si… Dupã aia s-a stricat masina si am fugit, am fãcut disperatã semn la sofer, a fost la politie,unde a dat declaratii si dupã aia, când a intrat el, mi s-a schimbat declaratia! Am reclamat violul, am semnat declaratia! Apoi l-a bãgat pe el la audieri, el a spus alte minciuni. A fost bãgat în alt birou iar la audiere a spus cã am mers de bunã voie, cã ne-am cunoscut pe Facebook, dar nu ne-am cunoscut deloc! Apoi a anuntat politia sã mã ducã acasã. Apoi el a dat declaratie în locul meu! A dat bani la o politistã, am auzit eu când i-a zis „Na, ia banii cã nu vreau sã fac puscãrie”. A dat bani la politistã, nu stiu cum o cheamã. El a scris a doua declaratie, în locul meu dar nu am semnat-o.”, a spus Veronica Stegaru, potrivit vremeanoua.ro.
 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close