Antena 3 Actualitate Social VREMEA. Anunț sumbru de la meteorologi în prima zi de toamnă. Cod galben de ploi torențiale, vijelii în aceste județe

VREMEA. Anunț sumbru de la meteorologi în prima zi de toamnă. Cod galben de ploi torențiale, vijelii în aceste județe

01 Sep 2019   •   19:01
VREMEA. Anunț sumbru de la meteorologi în prima zi de toamnă. Cod galben de ploi torențiale, vijelii în aceste județe

Update: Meteorologii au emis duminică seara noi atenţionări Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii, valabile în localităţi din judeţele Maramureş, Suceava şi Neamţ. 

VREMEA. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până la ora 19:30, în localitatea Borşa din judeţul Maramureş se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula local 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, iar izolat grindină de dimensiuni mici. 

VREMEA. Fenomene similare vor fi până la ora 20:00 şi în localităţile Cornu Luncii, Mălini, Păltinoasa, Slatina, Râşca, Cacica, Valea Moldovei, Pârteştii de Jos, Berchiseşti, Capu Câmpului din judeţul Suceava, precum şi în localităţile Pipirig, Borca, Poiana Teiului, Farcaşa, Ceahlău, Grinţieş din judeţul Neamţ. 

VREMEA. Administrația Națională de Meteorologie a venit cu o nouă avertizare de cod galben de ploi torențiale, vijelie și grindină, valabilă până la ora 18:00, în două județe.

VREMEA Zonele vizate de codul galben sunt Straja și zona de munte a județului Suceava, precum Borca, Poiana Teiului, Farcașa, Ceahlău, Grințieș și zona de munte din Neamț.

VREMEA Potrivit meteorologilor, până la ora 18.00 se vor semnala averse ce vor cumula, local, 25 – 30 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și intensificări ale vântului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close