x close

VREMEA. Prognoza meteo 23 ianuarie. Temperaturi de - 11 grade

22 Ian 2020   •   18:08
VREMEA. Prognoza meteo 23 ianuarie. Temperaturi de - 11 grade Foto: Pixabay.com

VREMEA. Cerul va fi variabil cu înnorãri în prima parte a intervalului în nordul, centrul şi estul ţãrii şi mai mult senin în rest. Va ninge slab, pe arii restrânse la munte, în Transilvania şi izolat în Moldova, iar în Dobrogea vor fi condiţii pentru precipitaţii mixte.

VREMEA. Pe parcursul zilei vântul va avea intensificãri în Carpaţii Meridionali, cu rafale de peste 90...100 km/h, local şi temporar în Moldova, cu viteze de 70...80 km/h, dar şi în nord-estul Munteniei şi în Dobrogea, unde rafalele vor depãşi 55...65 km/h, iar trecãtor şi la cote mai reduse în Transilvania şi Oltenia. 

VREMEA. Noaptea va slãbi în intensitate, astfel cã uşoare intensificãri se vor menţine doar pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 1 şi 8 grade, iar cele minime între -11 şi 0 grade, uşor mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA. Cu totul izolat, vor fi condiţii de ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã. Presiunea atmosferică va creşte uşor în estul şi sud-estul ţãrii.

 

Citeşte mai multe despre:

vremea Prognoza meteo 23 ianuarie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati