Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 ianuarie. Vești proaste de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 ianuarie. Vești proaste de la meteorologi

VREMEA. În zonele joase din Oltenia, Muntenia, sudul şi centrul Moldovei, dar şi în Dobrogea vremea va fi închisã, cu nebulozitate stratiformã şi ceaţã asociatã şi cu depunere de chiciurã, ce vor persista în cea mai mare parte a intervalului, determinând valori diurne de temperaturã în jurul celor climatologic specifice pentru mijlocul lunii ianuarie.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 ianuarie. Vești proaste de la meteorologi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Ian 2020   •   17:09

VREMEA. Trecãtor şi izolat va burniţa sau va fulgui şi vor fi condiţii de polei. În restul ţãrii, cerul va fi variabil la senin, cu nori joşi şi ceaţã pe spaţii mai restrânse, mai ales dimineaţa şi noaptea, cu precãdere pe vãi şi în depresiuni, iar vremea va fi mult mai caldã decât normal.

VREMEA. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -2...2 grade în zonele cu ceaţã persistentã şi 10...12 grade în zonele deluroase, în special cele vestice.

VREMEA. Minimele termice vor fi cuprinse între -16 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 2...3 grade în Dealurile Banatului şi Crişanei dar şi pe litoral.
Presiunea atmosferică va creşte dinspre est la valori mari.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close