Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 august. Canicula va persista în cea mai mare parte a țării

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 august. Canicula va persista în cea mai mare parte a țării

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 august. Canicula va persista în cea mai mare parte a țării
23 Aug 2019   •   18:43

VREMEA. Vremea cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii va persista, iar în orele amiezii, izolat în Lunca Dunãrii şi în Banat va fi caniculã. Totodatã disconfortul termic se va menţine ridicat în regiunile vestice, sudice şi sud-estice, unde local indicele temperaturã-umezealã (ITU) va depãşi uşor pragul critic de 80 de unitãţi.

VREMEA. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi seara, când pe arii restrânse la munte şi izolat în rest, cu o probabilitate mai mare în vestul ţãrii, se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului în sud-est, dar de scurtã duratã şi asociate ploilor.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 24 de grade, uşor mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 9 grade, unde izolat vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA. Presiunea atmosferică nu va avea variaţii semnificative.

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close