Antena 3 CNN Actualitate Un şofer cu Chrysler din Bucureşti s-a blocat în maşină, după o urmărire cu zeci de poliţişti

Un şofer cu Chrysler din Bucureşti s-a blocat în maşină, după o urmărire cu zeci de poliţişti

Un şofer care conducea un autoturism marca Chrysler, în Bucureşti, s-a blocat în maşină, după o urmărire cu zeci de poliţişti.

Un şofer cu Chrysler din Bucureşti s-a blocat în maşină, după o urmărire cu zeci de poliţişti
Sursa foto: Imagini amator
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Noi 2022   •   14:27

Totul s-a întâmplat, astăzi, în zona Berceni din Bucureşti, acolo unde echipaj al Poliţiei i-a făcut semn şoferului să opreasă.

Acesta şi-a continuat deplasarea, iar mai multe echipaje au pornit în urmărirea lui. Pe parcursul urmăririi, şoferul a încălcat mai multe reguli de circulaţie şi chiar a lovit barieră de acces.

În zona Şoselei Vitan Bârzeşti, şoferul a fost blocat în trafic, iar poliţiştii au încercat să îl imobilizeze, însă el s-a blocat în autoturism.

După ce au reuşit să îl dea jos din maşină, poliţiştii au aflat şi motivul pentru care tânărul şofer a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.

"La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 11:50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 4, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe șos.Berceni.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și a încercat să se sustragă continuându-și deplasarea. În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând totodată sprijin colegilor aflați în proximitatea zonei prin intermediul stației emisie-recepție.

Pe timpul urmăririi, conducătorul autovehiculului a încălcat mai multe reguli de circulație și a lovit o barieră de acces auto, polițiștii reușind oprirea acestuia pe șos.Vitan Bârzești.

După ce a fost oprit, conducătorul autovehicului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, nu a dat dovadă de cooperare și s-a blocat în autovehicul, fiind necesară extragerea și imobilizarea acestuia. 

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, precum și cu aparatul DrugTest, care a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.
În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice.

Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close