Antena 3 CNN Actualitate Şofer din Bucureşti, care a refuzat să oprească în Mangalia, prins cu focuri de armă și baraj pe șosea

Şofer din Bucureşti, care a refuzat să oprească în Mangalia, prins cu focuri de armă și baraj pe șosea

Şofer din Bucureşti, care a refuzat să oprească în Mangalia, prins cu focuri de armă și baraj pe șosea
Sursa foto: sursa foto: Facebook/ Politia Romana
30 Apr 2017   •   11:11

Un şofer care se deplasa duminică dimineaţa dinspre Mangalia către Constanţa nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri şi a fost oprit după ce au fost montate două baraje şi a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, Marius-Ovidiu Niculescu, potrivit Agerpres.

"În această dimineaţă, pe raza municipiului Mangalia un conducător auto a condus un autoturism marca BMW seria 3 dinspre Mangalia către Constanţa. I-a fost efectuat semnul regulamentar de oprire de către poliţiştii rutieri, semn pe care respectivul conducător auto l-a ignorat şi a continuat drumul spre Constanţa. Pe raza localităţii Eforie Nord s-a organizat un baraj pentru oprirea conducătorului auto, care a forţat acest baraj şi a continuat drumul spre municipiul Constanţa. Pe podul din dreptul localităţii Agigea un alt baraj al poliţiştilor constănţeni a dus la oprirea acestuia, după executarea unui foc de avertisment cu armamentul din dotare în plan vertical", a declarat Marius-Ovidiu Niculescu, pentru AGERPRES.

El a spus că şoferul în vârstă de 40 de ani din Bucureşti a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere din Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

Marius-Ovidiu Niculescu a mai precizat că s-a întocmit dosar penal deoarece conducătorul auto a refuzat testarea cu alcooltest.

Poliţiştii au aplicat sâmbătă, în prima zi a minivacanţei de 1 Mai, aproape 6.000 de sancţiuni contravenţionale pentru neregulile depistate în trafic, reţinând circa 450 de permise de conducere şi 130 de certificate de înmatriculare, informează un comunicat al IGPR transmis duminică AGERPRES.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au intervenit şi au aplicat, în prima zi a minivacanţei de 1 Mai, 7.260 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.600.000 de lei, majoritatea - 5.797 - au vizat încălcări ale O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice pentru consum de alcool la volan, conducere cu viteză excesivă şi alte abateri de la normele rutiere.

Au fost retrase 129 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 448 de permise de conducere, dintre care 59 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 153 pentru viteză excesivă şi 236 pentru alte abateri la regimul rutier, precizează IGPR. Pe durata minivacanţei de 1 Mai, Poliţia Română a suplimentat cu aproape 10.000 de poliţişti efectivul care acţionează zilnic pentru liniştea şi siguranţa comunităţii, mai informează sursa citată.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close