Antena 3 CNN Actualitate Un şofer român de TIR l-a recunoscut pe criminalul evadat din Bucureşti şi a sunat la 112

Un şofer român de TIR l-a recunoscut pe criminalul evadat din Bucureşti şi a sunat la 112

Un șofer român de TIR a jucat un rol crucial în capturarea criminalului evadat din București, Meszaros Zsombor, după ce l-a recunoscut și a alertat imediat poliția.

Un şofer român de TIR l-a recunoscut pe criminalul evadat din Bucureşti şi a sunat la 112
Sursa foto: Antena 3 CNN | Gettyimages
de Ioana Mircea    |    10 Apr 2024   •   15:45

Potrivit informațiilor oferite de presa locală, Meszaros Zsombor, în vârstă de 34 de ani, condamnat la 18 ani de închisoare pentru uciderea iubitei sale în 2017, a reușit să traverseze țara în 14 ore folosind metoda autostopului, după ce a evadat din duba Penitenciarului Rahova. Evadatul a fost identificat și în cele din urmă capturat la Oradea, datorită vigilentei unui șofer de TIR.

Bărbatul a ajuns în jurul orei 1.00 noaptea la Florești, în Cluj, făcând autostopul. Acolo a fost luat la ocazie de o șoferiță care a aflat abia miercuri cine i-a fost pasager. „Au sunat-o de la Poliţie, la locul de muncă, s-o întrebe despre pasagerul ei. Femeia era să leşine, mai ales că fusese singură cu el în maşină”, spun sursele citate de presa locală.

În timp ce se afla în Oradea, Meszaros Zsombor a încercat să obțină o cursă cu un alt șofer de TIR, de data aceasta, afirmând că autotrenul său s-a defectat și că dorește să ajungă acasă, în Satu Mare. Cu toate acestea, șoferul a refuzat să-l transporte și, în plus, a alertat imediat autoritățile, sunând la 112, amintindu-și de informațiile din știri și de filtrele organizate de poliție pentru prinderea evadatului.

Poliția a răspuns rapid apelului și, cu sprijinul mai multor echipaje, l-au găsit și capturat pe Meszaros Zsombor la ieșirea din oraș. Evadatul a fost încătușat și transportat la Penitenciarul Oradea, unde a refuzat să facă orice declarație, potrivit ebihoreanul.ro.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close