Antena 3 CNN Actualitate Şoferul care a provocat tragedia de la Scânteia, în continuare în stare critică (VIDEO)

Şoferul care a provocat tragedia de la Scânteia, în continuare în stare critică (VIDEO)

Şoferul care a provocat tragedia de la Scânteia, în continuare în stare critică (VIDEO)
Sursa foto: Scanteia
16 Aug 2009   •   19:05

Cei trei răniţi din tragedia feroviară de vineri sunt în continuare în stare gravă. Şoferul vinovat este în continuare in şoc traumatic iar medicii au solicitat ieşenilor să doneze sânge deoarece au nevoie constantă de sânge pentru transfuzarea răniţilor. La Scânteia două dintre familiile indoliate îşi conduc morţii pe ultimul drum. Celelalte victime vor fi înmormântate luni şi în cursul zilei de marţi.

Starea de sănătate a şoferului vinovat este în continuare foarte gravă. Din cauza şocului el a suferit mai multe leziuni ale organelor interne, o fractură de femur şi fractură de bazin. Medicii spun că practic oasele sale sunt sfărâmate. Ei au fost nevoiţi să îl supună unei intervenţii chirurgicale prin care i-a fost extirpat rinichiul stâng.

Momentan Petru Apostol se află în stare foarte gravă la secţia de reanimare a Spitalului de Urgenţă. Dacă va scăpa cu viaţă, procurorii Curţii de Apel îl vor cerceta pentru omor din culpă în formă agravantă, caz în care riscă până la 10 ani de închisoare.



Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close