Antena 3 CNN Actualitate Trecutul controversat al lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete de la Padina

Trecutul controversat al lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete de la Padina

Apar informații uimitoare despre trecutul lui Sorin Anghel, bărbatul ucis cu sânge rece la un hotel din Padina, în timpul unei petreceri la care participau mai multe vedete.

de Bogdan Borza    |    16 Feb 2024   •   14:35

Potrivit unor surse, bărbatul ucis ar fi avut, la rândul lui, probleme cu legea în trecut. Acesta ar fi fost anchetat și judecat într-un dosar de șantaj. A scăpat de o eventuală condamnare, intervenind prescripția faptelor.

Bărbatul din Târgoviște, ucis la petrecerea de la Padina, ar fi mers împreună cu mai mulți prieteni la casa unui localnic și l-ar fi amenințat după ce acesta a refuzat să îi fie lipit pe gard un afiș electoral.

Afișul era pentru primarul din localitatea Ulmi, județul Dâmbovița. 

Având în vedere că totul s-a întâmplat în unul 2016, la sfârșitul anului trecut, faptele s-au prescris.

Anchetatorii au refăcut filmul crimei

Între timp, a fost refăcut pas cu pas filmul crimei de la Padina. Anchetatorii au analizat imaginile filmate de câțiva participanți la petrecerea transformată în măcel, iar pe baza acestora, anchetatorii au stabilit minut cu minut ce s-a întâmplat la hotelul din Padina.

Potrivit descrierii imaginilor, unul dintre frați a scos din buzunar cuțitul cu care ulterior l-ar fi omorât pe bărbatul din Târgoviște, iar victima ar fi primit loviturile fatale când era deja la pământ.

Se poate observa din imaginile filmate de persoanele aflate în interiorul PUB-ului, cum frații lui Marin Laurențiu încearcă să ajungă la victimă și să continue agresiunea, fiind ținuti de persoanele aflate în bar, în majoritate, cunoscuți și familia victimei. Tot pe imaginile surprinse în filmările puse la dispoziție de persoanele prezente în local, se observă cum Marin Laurențiu, îmbrăcat cu un tricou alb, care prezintă pe partea din față pete de sânge, are în mână un cuțit, lama acestuia fiind orientată către podea.

Tot pe filmări se observă cum participanții la agresiune aruncă cu diferite obiecte către victimă, acesta aflându-se în continuare pe lăzile de băuturi alcoolice, depozitate acolo.

Agresorii au fost îndepărtați de persoanele prezente, iar victima a fost scoasă afară de aparținători pe ușa principală, unde aceasta s-a prăbușit cu fața în jos peste o masă. În același timp, pe ușa de acces secundară, au ieșit cei trei agresori, frații Marin Laurențiu, Marin Louis Justin și Marin George Armando, care la ora 00.20, se îndreaptă în zona în care se afla sprijinită persoana care a ieșit din bar, timp în care Marin Louis-Justin scoate din buzunarul drept un cuțit şi se îndreaptă în fugă către victima sprijinită de masă.

Profitând de această situație, inculpații Marin Laurențiu, Marin George-Armando şi Marin Louis-Justin lovesc victima, în ciuda faptului că era căzută şi nu se mai putea apăra în vreun fel, mai arată anchetatorii. 

×
Subiecte în articol: Sorin Anghel Padina crima din Padina
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close