Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu, mesaj pentru Victor Ponta: "Vrea să rupă voturi ca să intre în Parlament“

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Victor Ponta: "Vrea să rupă voturi ca să intre în Parlament“

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grineanu a comentat, vineri, atacurile lansate de liderul PRO România, Victor Ponta la adresa social-democraților.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Victor Ponta: "Vrea să rupă voturi ca să intre în Parlament“
de Claudia Popovici    |    27 Noi 2020   •   21:45

Liderul PRO România, Victor Ponta, a declarat, la Adevărul Live, că e dispus să voteze un guvern format din PNL şi USR în cazul în care cele două partide vor accepta soluţiile economice propuse de PRO România.

Victor Ponta susţine că o alianţă între PSD şi PRO România ar fi învins PNL la alegerile din 6 decembrie, însă Marcel Cioalcu a refuzat.

Ponta acuză PSD că vrea să piardă alegerile 

Mai mult, îl acuză şi pe Marcel Ciolacu că nu vrea să-l deranjeze pe Iohannis.

În replică, Sorin Grindeanu susține că Victor Ponta încearcă să obțină voturi din partea stângii pentru a putea atinge pragul electoral și pentru a intra în Parlament.

"Toate declaraţiile lui Victor Ponta le privesc din dorinţa de a face pragul electoral PRO România, din dorinţa, spunea domnul Iliescu în ’90, de a băga sula în coaste, PSD-ului de data aceasta, de a rupe voturi din zona de stânga astfel încât PRO România să acceadă în Parlament. Toate aceste declaraţii nu au niciun fond”, a declarat Sorin Grindeanu, notează bzi.ro

Sorin Grindeanu: "Suntem singurul partid care are un program de guvernare foarte bine pus la punct“

"Dorim să câştigăm aceste alegeri. Sperăm să avem o diferenţă confortabilă între noi şi cei de pe locul doi. Tabloul complet îl vom vedea după ce se închide numărătoarea. PSD îşi doreşte să guverneze pentru că este singurul partid care are un program de guvernare foarte bine pus la punct“, a menționat Sorin Grindeanu.

Grindeanu: PSD are măsuri pe care le poate aplica din prima zi de guvernare

PSD a lansat, joi, campania ”Votezi ca să te salvezi” sub forma unei dezbateri publice cu privire la situația sanitară a României, măsuri imediate care trebuie luate pentru a salva vieți până la apariția vaccinului anti-COVID-19 și soluțiile pentru ca alegerile din 6 decembrie să se desfășoare în siguranță.

La dezbatere au participat Marcel Ciolacu, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu şi candidatul PSD București pentru Camera Deputaților și reprezentant al României la OMS, Alexandru Rafila.

Citeşte şi: Profesorul Alexandru Rafila: Asta trebuie să facă românii ca să voteze în siguranță pe 6 decembrie

 

.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close