Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Bălan, despre oasele din pădure: ''Nu aparţin Luizei. Este cu siguranţă o altă victimă!''

Sorin Ovidiu Bălan, despre oasele din pădure: ''Nu aparţin Luizei. Este cu siguranţă o altă victimă!''

Sorin Ovidiu Bălan, despre oasele din pădure: ''Nu aparţin Luizei. Este cu siguranţă o altă victimă!''
14 Aug 2019   •   16:47

Jurnalistul de investigaţie, Sorin Ovidiu Bălan, a vorbit la Antena 3 despre rezultatele antropologice care arată faptul că fragmentele osoase descoperite în pădurea de lângă Caracal sunt umane şi aparţin unei fete cu vârsta curprinsă între 15 şi 19 ani.

Sorin Ovidiu Bălan a spus că sub nicio formă oasele nu aparţin Luizei Melencu, adolescenta dispărută de pe data de 14 aprilie, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă.

''Da, este cu siguranţă o altă victimă. El nu lua victimele ca să le ucidă. El le racola şi devine tot mai evident acum pe măsură ce se strâng probe şi pe măsură ce victime de ale lui încep să rupă tăcerea. Devine tot mai evident că tot ce făcea, făcea cu premeditate, era foarte bine gândit şi nu făcea în scopul de a ucide, c în scopul dement al lui, de a-şi satisface nişte pofte sexuale. Nu cred că sunt ale Luizei. Să dea Dumnezeu să fie vie. Eu am zis de la început.

După părerea mea, din păcate, cu tot respectul pentru domnul Cumpănaşu, pentru rudele dânsului. Cred că Alexandra este moartă, pentru că a fost surprinsă vorbind, sau şi-a dat seama că a vorbit la 112 şi atunci s-a enervat într-adevăr şi a omorât-o. Dacă nu cumva cineva de la 112 sau de la Poliţie l-a anunţat, pentru că vedem lucruri noi în percheziţia care se face informativă'' a spus Sorin Ovidiu Bălan.

×
Subiecte în articol: Luiza oase padure Caracal

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close