Antena 3 CNN Actualitate Şoseaua de centură a Braşovului, în stare deplorabilă, după o lună de la inaugurare (FOTO)

Şoseaua de centură a Braşovului, în stare deplorabilă, după o lună de la inaugurare (FOTO)

Şoseaua de centură a Braşovului, în stare deplorabilă, după o lună de la inaugurare (FOTO)
Sursa foto: drum
24 Aug 2009   •   14:55
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Probleme pe şoseaua de centură a Braşovului. La numai o lună de la inaugurare, şoseaua care înconjoară oraşul este aproape impracticabilă, susţine un cititor al Antena3.ro. Mult aşteptata centură este un şantier pe care circuli cu 5km/h, arată acesta.

Pentru a-şi susţine declaraţiile, acesta a trimis şi câteva fotografii realizate pe centura oraşului Braşov. ?Mi-am vărsat amarul, după cele două ore pe care le-am petrecut în trafic, apelând la unica soluţie la îndemâna unui cetăţean sufocat de nesimţire şi secătuit de dări?, susţine cititorul Antena3.ro.



Cea mai hilară din toată această poveste, susţine cititorul Antena3.ro, este explicaţia pe care o dau responsabilii: centura este neterminată pentru ca "specialiştii" să vadă cum se comportă lucrarea în condiţii de trafic intens.




Un caz asemănător a fost făcut public săptămâna trecută, când premierul Boc şi ministrul Berceanu s-au grăbit să inaugureze fix 5 kilometri de drum din Cluj. La nici 4 zile de la inaugurare, însă, drumul s-a surpat şi mult trâmbiţata şosea a fost închisă.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close