Antena 3 CNN Actualitate Soţia unui preot din Buzău, rănită de un bărbat mascat care îi jefuia locuinţa (VIDEO)

Soţia unui preot din Buzău, rănită de un bărbat mascat care îi jefuia locuinţa (VIDEO)

Soţia unui preot din Buzău, rănită de un bărbat mascat care îi jefuia locuinţa (VIDEO)
04 Sep 2009   •   19:40

Alertă la Cândeşti, în Buzău. Poliţiştii caută un bărbat care azi dimineaţă a intrat mascat în casa preotului, şi a furat 6.000 de lei şi 20 de grame de aur. Hoţul a fost suprins de preoteasă. Femeia a încercat să îl oprească, dar a fost bătută şi tăită pe faţă

Pentru soţia preotului din Cândeşti au fost clipe de coşmar. Credea că, cel puţin în propria casă, este în siguranţă. Vineri dimineaţă, a auzit zgomote într-o încăpere pe care o credea pustie. A mers să vadă ce se întâmplă.

Se pare că hoţul ar fi acţionat la pont. Ştia exact unde sunt banii. Femeia a încercat să îl oprească. N-a avut nicio şansă. ?Ea zice că s-ar fi plecat jos, să îi ia, îi picase banii şi, între timpul ăsta, el atunci a dat cu cuţitul?, povesteşte un martor.

Soţia preotului a primit îngrijiri acasă. Nu a fost grav rănită, aşa că nu a fost cazul să meargă la spital. Poliţiştii şi jandarmii au împânzit zona, în căutarea tâlharului. Până va fi găsit hoţul, sătenii stau cu frica în sân. Se tem că ar putea fi următoarele victime. Poliţiştii îi liniştesc pe săteni şi spun că au deja un portret robot.



Observator

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close