Antena 3 CNN Actualitate Ştirea Zilei: Băsescu se simte şantajat

Ştirea Zilei: Băsescu se simte şantajat

Ştirea Zilei: Băsescu se simte şantajat
Sursa foto: Stirea Zilei
13 Apr 2009   •   20:15

Se pare că blaturile din fotbal s-au copt. Cornel Penescu, finanţatorul FC Argeş, fan declarat al lui Gigi Becali, a fost săltat de procurorii DNA azi-dimineaţă. Cu tot tacâmul - cătuşe, duba poliţiei, transmisii în direct, percheziţii la Federaţia de Fotbal. Preşedintele acesteia a declarat de altfel că vor urma şi alte arestări în lumea pariurilor sportive.

În lumea eclipsată de aceste scandaluri, cea a politicii, lideri importanţi se văd pe un trend descendent în încrederea populaţiei - cei mai taxaţi de public sunt Emil Boc şi Traian Băsescu. Coaliţia de la guvernare suferă de urechea stângă se pare, pentru că Mircea Geoană produce o iritare crescută în rândurile partenerilor săi de dreapta. Corecţiile la buget riscă să provoace însă o criză de fiere în partea stângă a guvernării.

Cea mai critică situaţie e provocată de salariile profesorilor. Sindicatele s-au întâlnit în această seară cu preşedintele Băsescu la Cotroceni. Şi dincolo de Prut, profesorii vor avea zile negre, dar din alte motive. Vladimir Voronin îi acuză că au un rol distructiv în formarea tinerilor moldoveni.

Cele mai importante evenimente ale zilei sunt dezbătute pe larg în cadrul emisiunii ?Ştirea Zilei? alături de Gabriela Vrânceanu Firea. În această seară este invitat Ion Cristoiu. Întrebarea Zilei ? ?Băsescu se simte şantajat??


PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close