Antena 3 CNN Actualitate Ştrandul - o afacere care prosperă pe caniculă

Ştrandul - o afacere care prosperă pe caniculă

Ştrandul - o afacere care prosperă pe caniculă
17 Mai 2007   •   11:14

Unora le face rău... altora le umple buzunarele. Căldura din ultimele zile a adus câştiguri nesperate pentru administratorii ştrandurilor bucureştene. Un sezon început cu mult mai devreme decât de obicei şi în forţă-mai ales că şi termometrele au arătat 30 de grade. Urmarea? Ştrandurile din Capitală au fost pline.

În Drumul Taberei, fiecare persoană care a intrat în ştrand a plătit 8 lei. Pe zi ajung aici peste 1700 de bucureşteni. Asta în zilele lucrătoare. În week end, numărul clienţilor se dublează. Deşi suntem doar la jumătatea lunii mai, administratorii îşi freacă mâinile de fericire. Administratorul ştrandului spune că anul acesta va avea de câştigat cu 50% mai mult decât anul trecut.

Anul trecut afacerea prindea contur abia în iunie. Aşa că, luaţi prin surprindere de valul de căldură, unii administratori încă nu percep taxe. Pe ştrandul Ciurel bucureştenii vor plăti intrarea abia de la 1 iunie. Biletul va costa între 3 şi 6 lei. Şi ştrandurile private înfloresc. Intrarea aici costă de 10 ori mai mult-în jur de 35 de lei pe zi. Iar clienţii nu lipsesc deloc. O afacere din ce în ce mai profitabilă mai ales că meteorologii anunţă cea mai fierbinte vară din ultimii 30 de ani.

Observator

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close