Antena 3 CNN Actualitate Stuart Ramsay, mesaj pe Twitter despre reportajul Sky News: ”Guvernul e pus în dificultate"

Stuart Ramsay, mesaj pe Twitter despre reportajul Sky News: ”Guvernul e pus în dificultate"

Stuart Ramsay, mesaj pe Twitter despre reportajul Sky News: ”Guvernul e pus în dificultate"
Sursa foto: Foto: twitter/Stuart Ramsay
10 Aug 2016   •   23:43

Stuart Ramsay, autorul reportajului Sky News privind traficanţii români de arme, a scris, miercuri, pe Twitter, că informaţiile sunt reale, menţionând că au loc arestări şi că Guvernul este pus în dificultate.

"Toată lumea să se calmeze! Povestea este adevărată. Nimeni nu a fost plătit. Nimeni nu a regizat. Armele erau reale. Au loc arestări. Guvernul e pus în dificultate. Descurcați-vă!", a scris Stuart Ramsay pe Twitter.

 

Ulterior, el a revenit cu o postare în care explică imaginile distribuite de jurnalistul Adelin Petrișor și în care apare alături de ”traficanții” români, înainte de filmări.

Jurnalistul Adelin Petrișor a postat, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, imagini cu Stuart Ramsey și ”traficanții” din reportajul Sky News, ”în ședință”, înainte de filmare, în fața hotelului din Târgu Mureș în care au stat jurnaliștii britanici. (VEZI AICI IMAGINILE)

Postul tv britanic Sky News a difuzat un reportaj despre presupuşi traficanţi de arme din România. Filmarea difuzată de Sky News arată întâlnirea dintre doi traficanţi de arme, care ar fi români, şi echipa de jurnalişti.
 
După luni de negocieri, echipa Sky News spune că a fost direcţionată către o zonă izolată din România pentru a se întâlni cu membrii unui grup de traficanţi de arme.
 

Intermediarul din reportajul Sky News: ”Au spus că filmează un documentar, cu personaje fictive”

 

Procurorii DIICOT spun că filmarea a fost o înscenare, că bărbaţii au fost plătiţi şi că li s-au dat inclusiv replicile pe care trebuiau să le spună în faţa camerelor.

În ciuda dovezilor ca totul a fost o înscenare, televiziunea SkyNews îi ia apărarea lui Ramsay.

"Stuart Ramsay și echipa sa au prezentat o anchetă solidă privind traficul de arme în România și Sky News sprijină în continuare ancheta", au răspuns reprezentanții postului de televiziune, la solicitarea jurnalistului Adelin Petrișor.

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close