Antena 3 CNN Actualitate Surpriză mare pentru românul care traversează Americile pe bicicletă. A ajuns în țara în care a primit un teanc de bani, pentru 150 de dolari!

Surpriză mare pentru românul care traversează Americile pe bicicletă. A ajuns în țara în care a primit un teanc de bani, pentru 150 de dolari!

Surpriză mare pentru românul care traversează Americile pe bicicletă. A ajuns în țara în care a primit un teanc de bani, pentru 150 de dolari!
Sursa foto: Foto:facebook.com/radupaltineanu
13 Oct 2016   •   16:17

Radu Păltineanu, românul care traversează Americile pe bicicletă, în cadrul proiectului #cycletheamericas, a avut parte de o surpriză când a ajuns în Venezuela, țară cu cea mai mare rată a inflației.

”Ei bine, ăsta este primul aspect cu care m-am confruntat azi la intrarea în Venezuela, cea de-a doişpea țară a expediției mele prin Americi şi țara cu cea mai mare inflație din lume. În condițiile în care în acest moment inflația a atins 600% în Venezuela şi cea mai mare bancnotă este de 100 de bolivari, schimbând 150 $ USD m-am trezit bogat peste noapte, bogat în bancnote care de-abia îmi încap prin gențile bicicletei. Totuşi partea cea mai interesantă este că o hârtie igienică care nici nu se prea găseşte face pe aceste meleaguri cât un şomoioc de bănuți dintr-ăştia, aşa că poate nu e chiar atât de rău că m-am procopsit cu atâția”, a scris Radu Păltineanu pe Facebook.

 

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close