Antena 3 CNN Actualitate Sute de adeverinţe de necolaborare scoase pe bandă rulantă de CNSAS

Sute de adeverinţe de necolaborare scoase pe bandă rulantă de CNSAS

Sute de adeverinţe de necolaborare scoase pe bandă rulantă de CNSAS
Sursa foto: CNSAS
02 Mar 2009   •   17:23

CNSAS a emis în ultima vreme zeci de adeverinţe de necolaborare pentru o serie de persone incluse pe aşa zisa listă a lui Victor Roncea, preşedintele Civic Media.
Acum câţiva ani mica asociaţie non-guvernamentală solicita CNSAS, prin vocea lui Roncea să verifice trecutul câtorva sute de persoane, bănuite de el şi colaboratorii săi cu ar fi avut legături cu Securitate.
Din tot acel pomelnic, Colegiul nu a găsit nici măcar un singur nume care să confirme suspciunile de colaborare cu fostul aparat de represiune comunist.
Unul dintre jurnaliştii verificaţi este şi redactorul şef de la Jurnalul Naţional, Victor Ciutacu, care povesteşte în stilu-i caracteristic cum s-au desfăşurat evenimentele în această poveste cu final aşteptat: "Seara am avut surpriza sa primesc un sms de la o colega care ma anunta ca nu sunt nici securist si nici macar turnator dovedit, fapt atestat printr-o lista intreaga de verdicte de necolaborare, care zace de prin decembrie pe site-ul CNSAS. Verdicte pe care n-a binevoit nimeni sa ni le comunice oficial pana acum, la fel ca si somatiile ultimative." Pentru detalii: blogul lui Victor Ciutacu.
Noua lista publicată de CNSAS.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CNSAS
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close