Antena 3 CNN Actualitate Sute de persoane îl susţin pe Cristian Popescu Piedone, în faţa Penitenciarului Rahova

Sute de persoane îl susţin pe Cristian Popescu Piedone, în faţa Penitenciarului Rahova

Peste 100 de susţinători ai lui Cristian Popescu Piedone s-au strâns la intrarea în Penitenciarul Rahova. Oamenii protestează şi spun că încarcerarea primarului nu este corectă. În vreme există oameni care există că pedeapsa este prea mică, susţinătorii lui spun că nu ar trebui să stea nicio zi în sptale gratiilor.

Sute de persoane îl susţin pe Cristian Popescu Piedone, în faţa Penitenciarului Rahova
Sursa foto: Antena 3
15 Mai 2022   •   17:00

Susținătorii lui Cristian Popescu Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv, s-au adunat astăzi, în fața Penitenciarului Rahova din Capitală, acolo unde acesta își ispășește pedeapsa, pentru a-i arăta edilului că sunt alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă.

Oamenii susţin că Piedone este nevinovat şi nu vor ca fostul primar să stea în penitenciar

Fostul primar al Sectorului 5 a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, dar şi la plata unor daune.

Oamenii s-au organizat pe Facebook şi fac apel la toţi cei care susţin pe Cristian Popescu Piedone să participe la miting.

Inițiatorii evenimentului le reamintesc cetățenilor din Sectorul 5 că primarul, acum aflat în Penitenciarul Rahova, s-a ocupat de comunitate şi a participat activ la numeroase proiecte utile pentru cetățeni. 

"Având în vedere numeroasele propuneri venite din partea locuitorilor Sectorului 5 de a ieși în stradă pentru a-l susține pe primarul nostru, Cristian Popescu Piedone, vă așteptăm duminică, 15 mai, ora 16:00, în fața penitenciarului Rahova, pentru a-i arăta acestuia că suntem alături de el, chiar și în aceste momente de cumpănă! Noi știm că PIEDONE este NEVINOVAT și că a fost condamnat pe nedrept!

DE CE SĂ VII ALĂTURI DE NOI?

Și tu i-ai cerut să facă un parc în care să se joace copilul tău? L-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu i-ai cerut noi locuri de parcare și le-a făcut? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu i-ai cerut să-ți reabiliteze blocul și Piedone a ținut cont de cerința ta? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu îl apreciezi pentru dragostea și ajutorul pe care le-a oferit copiilor și bătrânilor din sector? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu vrei să îl susții pe singurul primar care a reușit să schimbe fața sectorului 5 și care era zi de zi printre oameni, pe stradă? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu vrei să fii alături de OMUL Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Și tu consideri că a fost condamnat pe NEDREPT doar pentru că poartă numele de Piedone? Atunci merită 10 minute din timpul tău! Contează enorm!

Dacă ai oricare alt motiv pentru care vrei să fii alături de Piedone, te așteptăm și pe tine alături de noi duminică", spun iniţiatorii evenimentului pe pagina de Facebook Sector 5.

Cine preia conducerea Primăriei Sectorului 5 după condamnarea definitivă a lui Piedone

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat joi la patru ani de închisoare cu executare.

Delegarea atribuţiilor către Mircea-Horaţiu Nicolaidis a avut loc pe 2 mai, cu o zi înainte de precedentul termen la care se aştepta sentinţa în cazul lui Cristian Popescu Piedone.

Nicolaidis are atribuţiile delegate de fostul edil pentru şase luni.  

În maxim şase luni trebuie organizate alegeri pentru funcţia de primar, conform Codului administrativ. 

×
Parteneri
Horoscop 6 iunie 2023. Berbecii au idei geniale, Racii se adaptează
x close