Antena 3 CNN Actualitate Târgovişte. Bărbatul care a evadat din arest a fost capturat (VIDEO)

Târgovişte. Bărbatul care a evadat din arest a fost capturat (VIDEO)

Târgovişte. Bărbatul care a evadat din arest a fost capturat (VIDEO)
Sursa foto: Evadat
09 Mar 2009   •   14:55

Bărbatul din Târgovişte care a evadat, duminică seară, din arest preventiv, a fost capturat de către poliţişti în cursul zilei de luni.

Bărbatul a fost prins în apropierea localităţii Diaconeşti-Vârfuri, după aproape 12 ore de căutări.

Adrian Oprescu, în vârstă de 30 de ani, se afla în arestul IPJ Dâmboviţa pentru 29 de zile, când a reuşit să scape. Omul era arestat preventiv, fiind acuzat că a participat la un jaf în stil mafiot într-o comună din judeţ.



Se pare că omul a profitat de neatenţia poliţiştilor care îl escortau, a îndepărtat o plasă din gardul poliţiei şi s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii l-au găsit pe fugar într-o pădure, în timp ce se deplasa spre direcţia localităţii de domiciliu. Potrivit anchetatorilor, acesta urma să îşi ia nişte haine de schimb, după care intenţiona să fugă în Sinaia.



Zeci de jandarmi şi poliţişti au fost mobilizaţi pentru prinderea acestuia. Totodată, anchetatorii i-au audiat pe cei doi poliţişti, care erau de serviciu în momentul incindetului.

Poliţiştii au organizat filtre în tot judeţul pentru prinderea evadatului. Peste 40 de jandarmi, precum şi efective ale echipelor pentru intervenţie rapidă au fost mobilizate în acest sens.

Adrian Oprescu avea un mandat de arestare preventivă de 29 de zile, pentru tâlhărie. El este acuzat că în urmă cu o lună, împreună cu alte cinci persoane, a jefuit doi bătrâni din localitatea Tătărani. Hoţii i-au legat pe bătrâni, au furat 10.000 de lei şi un autoturism pe care ulterior l-au abandonat.

Antena 3

×
Subiecte în articol: evadat Targoviste
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close