Antena 3 CNN Actualitate Tatăl Alexandrei Măceșanu, scrisoare pentru români: „Dumnezeu e sus și îi vede pe toți”

Tatăl Alexandrei Măceșanu, scrisoare pentru români: „Dumnezeu e sus și îi vede pe toți”

Tatăl Alexandrei Măceșanu, scrisoare pentru români: „Dumnezeu e sus și îi vede pe toți”
11 Aug 2019   •   15:14

Tatăl Alexandrei Măceșanu a trimis o scrisoare către toți cei care îl atacă pe Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei ucise la Caracal. 

„ Scrisoare către toți oamenii crestini care ne-au fost alături

Mă numesc Măceșanu Nelu, tatăl Alexandrei, și am un mesaj pentru toți cei care îl atacă pe vărul meu. Îmi pare rău că l-am amestecat pe Sandu (Alexandru Cumpănașu) în toată nenorocirea noastră și i-am spus-o și lui de câte ori ne-am văzut. Îmi pare rău pentru că am văzut câți oameni răi îl atacă și îi creează probleme. Am apelat la Sandu și la Iulian pentru a ne ajuta, nu ei s-au băgat peste noi. Cred că toți cei care îl atacă nu sunt oameni creștini și au interese ciudate sau nu au copii să înțeleagă prin ce trecem.

Eu si sotia mea ne-am pus toata increderea in varul meu de la inceput, de joi seara cand i-am spus lui si varului nostru Iulian ca ne-a disparut fata. Din primul moment Sandu si Iulian au sarit in ajutorul nostru cu tot ce au putut. Sandu a facut pentru noi mai mult decat orice politician sau institutie. Si eu si sotia mea am vazut cum politicieni si altii il critica pe Sandu pentru ca este alaturi de noi. Si atat eu cat si sotia am hotarat sa le spunem chiar daca Sandu a insistat sa nu o facem ca gresesc foarte mult si nu este deloc crestinesc cum procedeaza. Sandu nu este un om foarte vorbaret dar cand apelezi la el isi da sufletul sa ajute.

Asa cum face si cu mama Vica asa a facut si cu noi. Imi pare rau Sandule ca ti-am creat probleme si te-am amestecat dar nu aveam incredere in nimeni altcineva. Vreau sa mai spun atat: i-am dat lui Sandu hartie sa ne reprezinte peste tot: la tribunal, la parchet, la politie, la televiziune si ziare. Cine poate sa spuna ca tot ce a facut el a fost pentru a se folosi de fetita noastra draga NU este omul lui Dummezeu si nu este crestin. Sandu ne-a intrebat despre tot ce a facut in numele nostru si dincolo de necazul prin care trecem care este un cosmar din care nu ne mai trezim atacarea lui Sandu este lucrul care ne-a suparat si mai tare si am hotarat sa-i trimit acesata scrisoare sa o faca publica pentru ca are nevoie de sprijinul nostru nu doar noi de al lui.

Cred ca aceia care il critica pentru ca sufera langa noi ar trebui sa se duca la biserica sa se roage si sa-si curete rautatea si veninul. Noi credem in continuare in autoritati si in Sandu ca vor reusi sa ne gaseasca fata si adevarul. O sa facem totul pentru a afla adevarul despre copilul nostru. Suntem crestini si nu avem rautate dar celor care vorbesc despre glorie sau imagine a lui Sandu pe seama necazului nostru le spunem atat: sa le fie rusine iar celor care cred in el sa-l sprijine sa lupte nu doar pentru fata noastra ci pentru toti copii care au trecut prin asa ceva. Dumnezeu e sus si ii vede pe toti: si pe cei rai si pe cei buni si are grija de fiecare!", a transmis Nelu Măceșanu. 

×
Subiecte în articol: mesaj
Parteneri
Euroins, mesaj important pentru clienți: ”Nu mai târziu!”
x close