Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care tatăl gimnastei Cătălina Ponor intră în conflict cu cei doi poliţişti

Momentul în care tatăl gimnastei Cătălina Ponor intră în conflict cu cei doi poliţişti

Au apărut primele imagini cu altercaţia care a avut loc în weekend între tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor şi doi agenţi angajaţi ai Poliţiei Locale din Constanţa. În urma evenimentului, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi este cercetat sub control judiciar. Potrivit avocatului familiei, Bărbăscu ar fi încercat să scape din strânsoarea oamenilor legii care ar fi încercat să-l imobilizeze în mod abuziv.

Momentul în care tatăl gimnastei Cătălina Ponor intră în conflict cu cei doi poliţişti
de Claudia Popovici    |    10 Mar 2021   •   21:32

Incidentul s-a petrecut după ce Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor, a intrat cu maşina pe o stradă pe care accesul autoturismelor era interzis, cu excepţia celor care locuiau acolo.

Barbatul nu avea domiciliul pe strada respectivă. Acolo se află sala de fitness a gimnastei pe care tatal ei o administrează. În momentul în care a coborât din autoturism, oamenii legii l-au legitimat. Deşi bărbatul le-a explicat motivul prezenţei lui acolo, politiştii par să nu fi fost multumiţi de acest lucru.

Camerele de supraveghere îi surprind pe cei trei discutând în faţa salii de sport. La scurt timp, fostul ruygbist încearcă să intre în cladire ca să aducă documentele de identitate, moment în care cei doi politişti încearcă să îl oprească cu forţa.

După mai multe îmbrânceli cu cei doi agenţi, bărbatul ajunge în interior, iar angajaţii salii de sport reuşesc să aplaneze conflictul şi să îi scoată afară pe politişti.

Situaţia pare să se fi calmat însă, după câteva minute, politiştii revin în interior, de data aceasta însoţiţi de alţi colegi chemaţi în ajutor şi, pur şi simplu, îl iau pe sus pe bărbatul care statea liniştit pe scaun. În cele din urmă, îl încatuşează şi îl duc la secţie.

Interesant este însă că cei doi politişti locali au declarat la audieri că au fost loviţi cu pumnul de tatăl gimnastei, lucru care însă nu se vede pe niciuna dintre camerele de supraveghere . 

Ceea ce pune sub semnul întrebării intervenţia celor doi agenţi de la poliţia locală, dar mai ales declaraţia pe care aceştia au facut-o în faţa organelor de cercetare. De altfel, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, iar cazul este instrumentat de procurorii parchetului de pe lângă judecatoria Constanţa. După 24 de ore petrecute în arest procurorii au decis să îl cerceteze pe Florin Bărbăscu sub control judiciar.

Avocatul bărbatului: "Florin Bărbăscu a fost victima unui comportament abuziv"

Avocatul bărbatului susține însă că, în realitate, Florin Bărbăscu a fost victima unui comportament abuziv şi că el nu a lovit nciunul din agenții de poliție locală. Ba mai mult decât atât, el ar fi încercat să evite o agresiune nelegală. Florin Bărbăscu a anunţat prin intermediul avocatului său că depune plângere penală  împotriva tuturor funcționarilor publici prezenți la intervenţie.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close