Antena 3 Actualitate Tavi, un băiețel din Constanța, are nevoie de ajutor după ce a primit un diagnostic crunt: "Vreau să trăiesc!"

Tavi, un băiețel din Constanța, are nevoie de ajutor după ce a primit un diagnostic crunt: "Vreau să trăiesc!"

de Alin Tarnovschi    |    14 Oct 2020   •   21:10
Tavi, un băiețel din Constanța, are nevoie de ajutor după ce a primit un diagnostic crunt: "Vreau să trăiesc!"
Sursa foto: Facebook / Doinița Bornaz

Tavi, un băiețel în vârstă de un an și nouă luni, din Constanța, a primit un diagnostic crunt: cancer. Pentru a-l ajuta pe Tavi să trăiască, părinții, prietenii și cei care nu au stat pe gânduri atunci când a venit vorba de a ajuta un copil au organizat un târg caritabil în Parcul Tăbăcărie din Constanța.

Totul a început în luna mai a acestui an, atunci când părinții lui Octavian Bornaz (Tavi) i-au descoperit o umflătură lângă nas. Timp de patru luni, părinții au mers la foarte mulți medici care le-au spus că este vorba despre un chist ce ar trebui să treacă de la sine.

Din nefericire, în urma biopsiei, pe 24 septembrie, medicii au stabilit că Tavi suferă de rabdomiosarcom de tip alveolar. Mai concret, Tavi are cancer la nivelul țesuturilor moi.

Tratamentul de care Tavi are nevoie pentru a avea o șansă la o viață normală și sănătoasă este unul extrem de costisitor, iar timpul se scurge foarte repede în defavoarea lui.

Suma de care Tavi are nevoie pentru tratament se ridică la aproximativ 60.000 de euro.

Pe 17 și 18 octombrie, în Parcul Tăbăcărie, zona Podul de Piatră (lângă țarcurile pentru câini) va fi organizat un târg caritabil având drept scop strângerea de fonduri pentru tratamentul lui Tavi.

"Vă așteptăm la târg cu hăinuțe pentru copii și pentru adulți, încălțăminte, jucării, articole pentru casa, cărți, cosmetice și multe altele.

Copiii se pot relaxa la atelierele special pregatite pentru ei, iar invitatii surpriza ce s-au alaturat lui Tavi va invita sa fiti solidari cauzei !
De asemenea vom avea si o tombola unde puteti castiga premii sau servicii oferite de sponsorii nostri", se arată în descrerea evenimentului promovat pe Facebook - Târg caritabil pentru Tavi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close