Antena 3 CNN Actualitate Telenovelă cu septuagenari, anunţuri pe internet, sex, pistoale şi cătuşe în cartierul Berceni

Telenovelă cu septuagenari, anunţuri pe internet, sex, pistoale şi cătuşe în cartierul Berceni

Telenovelă cu septuagenari, anunţuri pe internet, sex, pistoale şi cătuşe în cartierul Berceni
Sursa foto: housekeeper
18 Feb 2009   •   20:28

O menajera de 49 de ani îl acuză pe bătrânul pe care l-a îngrijit timp de 2 luni că a supus-o la perversiuni sexuale. Bărbatul are 75 de ani şi spune că avea intenţii serioase. Nu-şi dorea o aventură, ci o nevastă.
Doamna Vichi, să-i spunem, şi domnul Petre. Ei sunt protagoniştii scandalului sexual pe care poliţiştii de la secţia 26 trebuie să-l dezlege. Drumurile celor doi s-au întânlit la anunţuri, pe internet. Femeia îşi punea la dispoziţie serviciile de menajeră, domnul Petre le dorea, aşa că, gata colaborarea.
?Mi-a spus că este colonel la Interpol, că este boxer care a adus în ţară nu ştiu câte medalii?, spune doamna Vichi.
La bani s-au înţeles repede. Pentru 8 milioane de lei pe lună Doamna Vichi spăla şi gătea de câteva ori pe săptămână pentru domnul Petre. Totul a mers frumos până când domnul Petre i-a propus doamnei Vichi să se mute la el. Doar că femeia l-a refuzat. Apoi, surpriză:
?A venit cu copiii aici. M-am pomenit cu ea cu copiii?, povesteşte Petre Cionoiu, presupusul agresor.
S-a necăjit puţin, dar supărarea i-a trecut repede. La vârsta lui nu are prea mulţi prieteni.
Povestea dintre cei doi a ajuns săptămâna trecută la apogeu. Supărat că doamna Vichi a lipsit de la program mai multe zile şi nemultumit de cum i-a călcat cămăşile, domnul Petre s-a gândit să-i dea femeii o lecţie.
Scandalul s-a terminat în dormitor, unde doamna Vichi susţine că a fost violată. A reuşit să scape şi, ajunsă în stradă, a sunat după ajutor. Poliţistii au ridicat două arme de la bătrân şi l-au acuzat de viol. Pentru tentativă el îşi poate petrece bătrâneţea în compania oamenilor de după gratii.

Foto: goldcoastagency.com
Observator

×
Subiecte în articol: menajera
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close