Ţiganii şi-au întins cortul în mijlocul străzii, au pus pe trotuare mesele cu bucate şi liniştea a două cartiere s-a dus pe apa sâmbetei. Cânta Florin Salam

de O.P.    |    28 Aug 2013   •   05:53

Liniştea a două cartiere din Ploieşti a fost deranjată de o nuntă de romi, care au încins petrecerea în mijlocul străzii, printre blocuri. Nuntaşii au întins corturile pe trotuar şi au dat muzica la maxim, chiar sub ferestrele oamenilor.

Distracţia le-a fost însă întreruptă de poliţişti, care le-au dat amenzi şi le-au făcut dosare penale pentru deranjarea liniştii publice. Oamenii legii n-au fost impresionaţi nici măcar de faptul că invitat de onoare la nuntă a fost Florin Salam.

Ploieştenii au avut parte, fără voie, de muzică şi lăutari chiar sub ferestre. Două familii de romi au pus monopol pe o stradă întreagă: au ocupat trotuarele cu mese pline de bucate, cu corturi şi boxe... Lăutarii au cântat de-a răsunat tot cartierul...

În toiul petrecerii, şi-au făcut apariţia poliţiştii, care le-au făcut nuntaşilor dosare penale pentru că au deranjat liniştea publică.

Nuntaşii au trecut însă repede peste incident şi au continuat petrecerea la un restaurant de lux din oraş.

x close