Antena 3 CNN Actualitate Timpul s-a oprit în loc, iar DUREREA se măsoară în secundele despărţirii. Medicul Laura Vizireanu şi asistenta Gabriela Harton sunt pentru ULTIMA oara ACASĂ

Timpul s-a oprit în loc, iar DUREREA se măsoară în secundele despărţirii. Medicul Laura Vizireanu şi asistenta Gabriela Harton sunt pentru ULTIMA oara ACASĂ

Timpul s-a oprit în loc, iar DUREREA se măsoară în secundele despărţirii. Medicul Laura Vizireanu şi asistenta Gabriela Harton sunt pentru ULTIMA oara ACASĂ
de O.P.    |    17 Dec 2014   •   05:31

Timpul s-a oprit în loc, iar tăcerea s-a aşternut peste toţi oamenii la Brăila şi Constanţa, acolo unde au ajuns trupurile medicului Laura Vizireanu şi asistentei Gabriela Harton.

Cele care şi-au pierdut viaţa în accidentul avatic de la Siutghiol au fost primite cu lacrimi de familiile lor de apropiaţi sau de oamenii care au fost impresionaţi de drama lor.

Fiecare dintre ele avea un copil care o aştepta să se întoarcă acasă, după o zi de lucru ce ar fi trebuit să fie ca oricare alta.

O zi în care au mai salvat o viaţă. O zi care s-a sfârşit tragic pentru ele. Cele două eroine au fost privegheate noaptea întreagă de toţi cei care le-au iubit.

Doctorul Laura Vizireanu a fost adusă la Brăila cu un convoi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus la Catedrala Naşterea Domnului.

Mama şi băieţelul ei, dar şi fostul soţ, şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, i-au stat la căpătâi.

Asistenta medicală Gabriela Harton a fost adusă la Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa, unde preoţii au oficiat slujbe pe tot timpul nopţii.

Lumânările au ars lângă sicriul ei şi toţi cei care o iubeau, familie, prieteni şi colegi, au plâns-o. Cu greu au acceptat că Gabriela nu mai este.

Alături de rude şi colegi, au venit şi oameni care nu au cunoscut-o pe asistentă, dar au fost mişcaţi de povestea ei tragică.
 
Gabriela Camelia Harton va fi înmormântată joi la cimitirul central din Năvodari. Ceremonia religioasă va fi oficiată de Înalt Preasfinţia sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close