Antena 3 CNN Actualitate Tineri, bătuţi şi sechestraţi de o bandă de rromi, din greşeală (VIDEO)

Tineri, bătuţi şi sechestraţi de o bandă de rromi, din greşeală (VIDEO)

Tineri, bătuţi şi sechestraţi de o bandă de rromi, din greşeală (VIDEO)
Sursa foto: bataie
16 Feb 2009   •   20:31

Doi tineri din Târgovişte au fost bătuţi, sechestraţi şi ameninţaţi cu moartea de o bandă de rromi, din greşeală. Dâmboviţenii au fost confundaţi cu membrii unui clan rival.
Un jeep răsturnat, doi tineri bătuţi şi sechestraţi şi zeci de mascaţi desfăşuraţi pe uliţe. Totul a pornit de la o confuzie. Banda de rromi din Dâmboviţa se afla într-un război deschis cu alt clan din capitală. Aşa că stăteau baricadaţi în case şi cu ochii geană pe orice necunoscut le trecea prin faţa curţii.
Aseară, au văzut o maşină cu numere străine parcată lângă casa lor. N-au mai stat la discuţii şi au tăbărât pe necunoscuţi.
?Confundând alţi tineri care au oprit pentru a discuta cu nişte prieteni, cu alte persoane. Pe acest fond al confuziei, i-au alergat?, a declarat subinspectorul Mihai Marius, şef Poliţie Răcari.
Tinerii au fugit şi au scăpat teferi, dar nu întregi. Unuia dintre tineri îi lipsea portofelul. ?Din întâmplare, aseară îşi pierduse actele, când au fost busculaţi, azi s-au dus să caute actele. S-au dus singuri, crezând că la lumina zilei se vor înţelege mai bine cu atacatorii?, spune subinspectorul Mihai Marius.
?A zis că îl aleargă nu ştiu cine de la Bucureşti, nu ştiu ce tot povesteau ei acolo, i-am zis că nu am nicio treabă, să ne lase să căutăm portofelul?, povesteşte Nae Cristian, unul dintre cei agresaţi.
?A venit o maşină şi a intrat în jeep acolo unde se văd cioburile alea. A intrat în el şi atunci maşina a ricoşat şi s-a dat peste cap?, a continuat Nae Cristian.
?M-au luat pe mine cu pistolul, mi-au dat cu nişte pari cu nu ştiu ce pe aici, cred că am mâna ruptă. S-au bătut cu unii de la Bucureşti şi au crezut că am venit noi peste ei, să-i batem să-i omorâm?, a mai spus persoana agresată.
O sincronizare proastă, care era să-i coste viaţa. După intervenţia mascaţilor, confuzia s-a clarificat. Acum, rromii sunt cercetaţi pentru sechestrare, distrugere şi tentativă de omor.

Observator

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close