Antena 3 CNN Actualitate Tortură și șantaj în lotul judecătorilor. Dezvăluirea șocantă a șoferului judecătoarei Gabriela Bîrsan

Tortură și șantaj în lotul judecătorilor. Dezvăluirea șocantă a șoferului judecătoarei Gabriela Bîrsan

Tortură și șantaj în lotul judecătorilor. Dezvăluirea șocantă a șoferului judecătoarei Gabriela Bîrsan
Foto: luju.ro
17 Aug 2018   •   23:09

Florian Ionescu, șoferul judecătoarei Gabriela Bîrsan a făcut declarații incendiare, pentru Antena 3, despre modul în care a acționat DNA în dosarul în care judecătoarea a fost auzată de fapte de corupție.

”Mă aflam acolo când a avut loc percheziția. Eu eram la serviciu când soția s-a trezit acasă cu doi comisari de poliție de la DNA. Soția mea născuse în februarie, deci copilul avea un an și puțin. La aceste audieri stăteam între 6 și 11 ore. Mă țineau 2-3 ore ca să dau declarații, după care mă lăsau să stau pe hol. Din camera respectivă treceau foarte multe persoane cu catușe la mâini. Eram întrebat de acte, dacă primea acte de la diverse persoane, dacă eu duceam acte. 
În toți acești ani nu s-a întâmplat niciodată ca DNA să-mi ceară să duc acte anumitor persoane. Duceam doar acte oficiale la CSM sau la Guvern. Au ajuns să mă acuze de mărturie mincinoasă (...)Procurorul Cerbu mi-a spus că dacă îmi retrag declarațiile nu pățesc nimic. Dacă făceam cum zicea el nu mai eram inculpat”, a declarat Florian Ionescu, pentru Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: tortura judecatori dezvaluire
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close