Antena 3 CNN Actualitate Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă

Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă

Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă
Sursa foto: Foto: Pixabay
04 Ian 2016   •   09:25

Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare și rafale de vânt care transportă zăpada la sol, însă nicio cursă nu a fost anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo, a anunțat, luni, Compania Națională Aeroporturi București, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge la aproximativ o oră.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene.

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Compania Națională Aeroporturi București recomandă pasagerilor să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

×
Subiecte în articol: trafic aerian
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close