Antena 3 CNN Actualitate Tragedie la bordul unui avion care a decolat din Londra. Piloții au luat decizia de a ateriza de urgență, însă a fost în zadar!

Tragedie la bordul unui avion care a decolat din Londra. Piloții au luat decizia de a ateriza de urgență, însă a fost în zadar!

Tragedie la bordul unui avion care a decolat din Londra. Piloții au luat decizia de a ateriza de urgență, însă a fost în zadar!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Apr 2016   •   14:08

Un bebeluș de patru luni a murit în timpul unui zbor din Londra către Hong Kong, sub privirile șocate ale părinților lui, scrie Daily Mail.

Părinții au dat alarma în aeronavă atunci când au văzut că fetița lor nu mai respiră, iar echipajul a luat decizia de a ateriza de urgență pe aeroportul Almaty din Kazahstan.

Un pasager, asistent medical de meserie, a sărit să-i acorde fetiței primul ajutor însă, odată ajunși pe aeroport, paramedicii au constatat decesul acesteia.

Disperați, părinții micuței au luat decizia de a continua călătoria spre Hong Kong, unde urmau să le prezinte copilul rudelor îndepărtate.

Primele rezultate ale anchetei indică faptul că bebelușul ar fi suferit de o tulburare gastro-intestinală mai veche.

 

×
Subiecte în articol: piloti
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close