Antena 3 CNN Actualitate Trei clujeni, filmaţi în timp ce se băteau cu doi poliţişti

Trei clujeni, filmaţi în timp ce se băteau cu doi poliţişti

 Trei clujeni, filmaţi în timp ce se băteau cu doi poliţişti
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Mar 2011   •   22:05

Trei clujeni s-au bătut în plină stradă cu doi poliţişti de la rutieră, sub privirile a zeci de trecători. Unul dintre tineri a devenit violent pentru că poliţiştii completau prea încet un proces verbal de amendă. Fratele şi prietena lui se aflau în maşină şi bineînţeles, i-au sărit în ajutor. Bătaia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Şoferul este oprit în trafic pentru că plăcuţa de înmatriculare din spatele maşinii sale nu corespundea legislaţiei rutiere. Iniţial, tânărul se opreşte şi cu reticenţă, aşteaptă ca poliţiştii să-i scrie amenda. Când vede că durează prea mult, se enervează şi încearcă să plece.

Nervos, şoferul se dă din nou jos şi se îndreaptă direct spre poliţist hotărât să-i dea o lecţie. De această dată, este însoţit şi de fratele său şi de prietena acestuia. Toţi trei se reped cu pumnii spre poliţist. În ajutorul acestuia sare şi colegul său.

Timp de câteva minute, traficul este complet paralizat. Într-o ploaie de pumni şi picioare, bătăuşii îi împing pe poliţişti către mijlocul drumului.

La un moment dat, şoferul încearcă din nou să scape, de ageastă dată pe jos. Poliţiştii nu mai pot să-l urmărească, dar reuşesc să-l reţină pe fratele său.

În scurt timp însă, şoferul îşi dă seama că n-are unde să fugă. Se întoarce înspre maşină de această dată, pregătit să sepredea.

Ambii bărbaţi au fost reţinuţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca şi au fost prezentaţi Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă. Acestora le-a fost interzis să părăsească localitatea pentru următoarele 30 de de zile.

 




 

×
Subiecte în articol: politisti filmare Cluj
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close