Antena 3 CNN Actualitate Trei maramureşeni, prinşi la furat în curtea poliţiei

Trei maramureşeni, prinşi la furat în curtea poliţiei

Trei maramureşeni, prinşi la furat în curtea poliţiei
Sursa foto: Braconieri
21 Feb 2009   •   20:12

Trei maramureşeni au fost prinşi, la furat, chiar în curtea poliţiei din Vatra Dornei. Bărbaţii veniseră să-şi ia înapoi maşina, în valoare de zeci de mii de euro, pe care au abandonat-o în urmă cu o săptâmână, când au fost prinşi la braconaj. Toată opreraţiunea nocturnă, a celor trei, a fost filmată.
Unul dintre ei este Victor Mihali, proprietarul maşinii de lux. Bărbatul, care face pe nevinovatul, are numai la poliţia din Borşa două dosare pentru conducere fără permis. Acum, e cercetat şi de poliţiştii din judeţul învecinat pentru braconaj şi furt. În urmă cu o săptămână, Mihali şi alţi doi prieteni s-au dus, spun poliţiştii, la vânătoare în Vatra Dornei. Urmăriţi de poliţişti, au scapat neprinşi doar abandonând bolidul de zeci de mii de euro. În urma lor au lăsat două ciute, împuşcate cu armă cu glonţ. Paguba este evaluată la 16.000 de euro.
Încă de acum o săptămână, anchetatorii aveau informaţii că Mihali şi cei doi prieteni ai săi, toţi din Borşa, judeţul Maramureş, nu vor veni să dea explicaţii, ci să fure maşina. Au desumflat cauciucurile bolidului şi i-au asteptat. Când au văzut că sunt urmăriţi, Mihali şi cu însoţitorul, au abandonat maşina a doua oară după medota deja experimentată, dar n-au avut cum să scape. Poliţiştii aveau deja un snowmobil pregătit, i-au urmărit şi i-au reţinut.
Sâmbătă dimineaţă cei trei au fost duşi în faţa procurorului. Totuşi, efortul poliţiştilor a fost zadarnic. Nici furtul maşinii, filmat ca la carte, nu l-a convins pe procuror, care a decis că cei trei pot fi cercetaţi în stare de libertate, dar au interdicţie să plece din Borşa.

Observator

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close