Antena 3 CNN Actualitate Trei membri ai unei familii doljene, găsiţi morţi în propria locuinţă

Trei membri ai unei familii doljene, găsiţi morţi în propria locuinţă

Trei membri ai unei familii doljene, găsiţi morţi în propria locuinţă
Sursa foto: crima Dolj
11 Oct 2009   •   15:24

Tragedie într-o comună doljeană. Trei persoane au fost găsite moarte în condiţii misterioase. Este vorba despre o întreagă familie. Bărbatul a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei, în timp ce soţia şi fiul său fuseseră înjunghiaţi.

Primul care a fost găsit, de către un localnic din comuna doljean Teslui, a fost bărbatul, în vârstă de 56 de ani. El a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească. Localnicul a apelat imediat serviciul de urgenţă şi a intrat în casa bărbatului, să o anunţe pe soţia acestuia.

El s-a uitat întâi pe geam şi a văzut-o pe soţia acestuia zăcând într-o baltă de sânge. Poliţiştii, care au ajuns între timp la faţa locului, au pătruns în locuinţă şi au descoperit şi cea de-a treia victimă. Este vorba de fiul celor doi, în vârstă de 24 de ani.

Atât femeia, cât şi fiul ei, au gâtul tăiat şi prezintă mai multe urme de înjunghiere în zona pieptului Se bănuieşte că bărbatul şi-a ucis nevasta şi fiul, după care s-a spânzurat.

La faţa locului s-a deplasat o echipă formată din criminalişti şi procuriori de la Parchetul de pe lângă tribunalul Dolj, care au demarat o anchetă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close