Antena 3 CNN Actualitate Tren deraiat în Brașov. Circulația a fost oprită mai bine de două ore

Tren deraiat în Brașov. Circulația a fost oprită mai bine de două ore

Tren deraiat în Brașov. Circulația a fost oprită mai bine de două ore
29 Mar 2019   •   10:05

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar a fost reluat pe Magistrala 400 Oradea – Braşov, la kilometrul 198+100 metri, între staţiile Lunca Bradului şi Stânceni, judeţul Mureş, după remedierea problemei tehnice.

Știrea inițială

Circulaţia feroviară a fost oprită vineri dimineaţă pe două magistrale, după ce locomotiva unui tren a deraiat de la boghiu în judeţul Braşov, iar în judeţul Mureş, din cauza unui fir de contact rupt, a informat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. 

În judeţul Braşov, incidentul s-a petrecut în zona Dârste. 

"În judeţul Braşov, circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca - Bucureşti, la kilometrul 163+200 metri, la intrarea în staţia Dârste dinspre Braşov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri, care circula pe relaţia Braşov - Bucureşti. Evenimentul nu s-a soldat cu victime", conform Infotrafic. 

În judeţul Mureş, defecţiunea tehnică a avut loc între Lunca Bradului şi Stânceni. 

"Traficul feroviar este oprit pe Magistrala 400 Oradea - Braşov, la kilometrul 198+100 metri, între staţiile Lunca Bradului şi Stânceni, judeţul Mureş, din cauza unei defecţiuni tehnice (fir de contact rupt). Se acţionează pentru remedierea problemei şi reluarea circulaţiei", a anunţat Centrul Infotrafic. 

×
Parteneri
Ce au descoperit seismologii după cutremurele din vestul ţării
x close