Antena 3 CNN Actualitate Tudor Chirilă a explodat: Cât de mizerabil și iresponsabil!

Tudor Chirilă a explodat: Cât de mizerabil și iresponsabil!

Tudor Chirilă a explodat: Cât de mizerabil și iresponsabil!
Sursa foto: foto: Facebook
10 Sep 2016   •   13:03

Artistul Tudor Chirilă se implică în scandalul momentului, generat de dezbaterea de la Cotroceni pe tema fumatului. Ministrul Sănătății, Vlad Alexandrescu, a criticat modificările aduse în Senat la Legea anti-fumat, iar Tudor Chirilă dă un mesaj de sprijin pentru acesta și un vot de blam pentru senatori.

”Cât de mizerabil și iresponsabil să fii doar ca să pui mâna pe niște voturi? Cam cât?”, scrie Tudor Chirilă.

Și secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU a scris vineri pe Facebook că un eventual vot al deputaţilor pentru a se permite fumatul în spaţii închise reprezintă "o crimă împotriva populaţiei şi sănătăţii noastre".

"Am văzut acţiunea preşedintelui Klaus Iohannis şi a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, de a atrage atenţia asupra pericolului la care ne expunem prin revenirea asupra legislaţiei fumatului care restricţionează fumatul în spaţiile publice, conferinţa având loc după ce Senatul a aprobat marţi o Lege cu amendamente care ne trimit înapoi la fumatul în restaurante şi spaţiile închise", scrie Raed Arafat.

Şeful DSU menţionează că "România era una dintre ultimele ţări europene care aprobă o lege împotriva fumatului, care a trecut cu greu şi după multe încercări de a o bloca la nivel parlamentar".

×
Subiecte în articol: tudor chirila Klaus Iohannis
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close