Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe un bloc din Brăila. Alarmarea, un exercițiu al Poliției

Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe un bloc din Brăila. Alarmarea, un exercițiu al Poliției

Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe un bloc din Brăila. Alarmarea, un exercițiu al Poliției
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Iul 2017   •   12:11

UPDATE: Un exercițiu al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila a provocat alarma din zona blocului Turn. Deși, inițial, presa locală a primit informația că "evenimentul" este cât se poate de real, ulterior, reprezentanții IPJ au informat că, de fapt, a fost un exercițiu de alarmare.

 

Echipele de intervenţie şi de negociere din cadrul IPJ Brăila acţionează la Blocul Turn din municipiul Brăila, unde un bărbat ameninţă că se aruncă de pe clădire, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Anghel Tabarac, citată de Agerpres.

"La faţa locului s-au deplasat echipajele noastre de intervenţie, precum şi o echipă de negociatori. Am primit un apel la dispeceratul IPJ Brăila şi imediat s-au constituit echipele şi s-au deplasat la faţa locului. Apelul respectiv făcea referire la existenţa unor tendinţe sinucigaşe în cazul unui bărbat care se află pe Blocul Turn", a declarat Anghel Tabarac. 

Incidentul are loc la intersecţia Căii Galaţi cu Bulevardul Independenţei, traficul auto şi pietonal din zonă fiind oprit

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close