Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Vrancea a abuzat sexual o minoră, iar apoi tot el a sunat la 112. Care a fost motivul

Un bărbat din Vrancea a abuzat sexual o minoră, iar apoi tot el a sunat la 112. Care a fost motivul

Un bărbat din Vrancea a abuzat sexual o minoră, iar apoi tot el a sunat la 112. Care a fost motivul
Sursa foto: foto: Pixabay.com
18 Aug 2019   •   18:37

Un bărbat din Odobeşti, cercetat de poliţişti într-un dosar penal pentru act sexual cu o minoră, a sunat, duminică, la 112 declarând că ar fi fost ameninţat de tatăl fetei în cauză, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit poliţiei, bărbatul ar fi sunat şi a doua oară la 112, chiar în timp ce persoana reclamată era audiată, deşi nu era într-o stare de pericol.

"La nivelul Poliţiei oraşului Odobeşti există în lucru, din data de 28.07.2019 un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor. Persoana reclamată în dosarul penal aflat în lucru a apelat în cursul zilei de astăzi numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, anunţând faptul că este ameninţat de un vecin şi solicitând intervenţia unui echipaj de poliţie. În aproximativ cinci minute, la faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Odobeşti, care a identificat persoana reclamată şi a audiat-o, în vederea clarificării celor întâmplate în cauză. În timp ce bărbatul reclamat era audiat de către poliţişti, reclamantul a sunat din nou la 112, cu toate că nu era într-o stare de pericol", a precizat IPJ Vrancea.

După finalizarea audierii persoanei reclamate, poliţiştii l-au audiat şi pe apelant, pentru a stabili cu exactitate aspectele petrecute. Acesta nu a depus plângere privind sesizarea făcută la 112, la nivelul Poliţiei oraşului Odobeşti existând înregistrată o singură plângere, cea de act sexual cu un minor.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul reclamat ar fi chiar tatăl fetei din dosarul în cauză. Bărbatul reclamant a fost sancţionat contravenţional pentru tulburarea liniştii publice.

Poliţiştii au precizat că în timpul desfăşurării acestui eveniment nu a fost folosit niciun obiect contondent.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close