Antena 3 CNN Actualitate Un hotel de şase etaje s-a prăbuşit în Taiwan din cauza taifunului Morakat (VIDEO)

Un hotel de şase etaje s-a prăbuşit în Taiwan din cauza taifunului Morakat (VIDEO)

Un hotel de şase etaje s-a prăbuşit în Taiwan din cauza taifunului Morakat (VIDEO)
Sursa foto: Taifun
09 Aug 2009   •   19:12

Taifunul Morakat continuă să provoace ravagii în Taiwan. Un hotel de şase etaje, împreună cu clădirile din apropiere s-a prăbuşit din cauza alunecărilor de teren cauzate de ploile torenţiale. Apele au luat şi alte construcţii care se aflau în zonă. "M-am grăbit să vin aici de dimineaţă şi am văzut că magazinul a dispărut în totalitate. Se mai vede aşa vag firma", povesteşte unul din localnici.

Din fericire, zona fusese evacuată înainte ca tragedia să se producă. Cel puţin 300 de persoane mai sunt însă blocate în regiune. În sudul Taiwanului, mii de oameni au fost evacuaţi, iar majoritatea drumurilor sunt impracticabile.

În urma taifunului Morakot care a trecut peste Taiwan şi se îndreaptă spre China continentală, cel puţin trei oameni şi-au pierdut viaţa şi 31 sunt în continuare dispăruţi.

Deşi taifunul nu a lovit încă cu toată puterea China continentală, autorităţile se confruntă cu inundaţii devastatoare. Pagubele materiale provocate de furtuni se ridică la zeci de milioane de dolari. iar autorităţile spun că tragedia nu se va opri aici. Aproape un milion de oameni au fost evacuaţi din două provincii din est.



Antena 3

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close