Antena 3 CNN Actualitate Un italian a ajuns să cerșească în România! Povestea incredibilă a omului care spune că a pierdut tot în Italia

Un italian a ajuns să cerșească în România! Povestea incredibilă a omului care spune că a pierdut tot în Italia

Un italian a ajuns să cerșească în România! Povestea incredibilă a omului care spune că a pierdut tot în Italia
Sursa foto: Foto: http://vestea.net
07 Oct 2016   •   17:31

Caz uluitor în Piatra Neamț, unde un italian a ajuns să cerșească pe stradă. Bărbatul ar fi venit din Italia în țara noastră, însoțit de cei doi câini ai săi, după ce banca i-a luat casa din cauza datoriilor, în 2002, scrie publicația locală Vestea.

Înarmat cu un carton pe care scrie, în limba română, că nu are loc de muncă, că a fost aruncat în stradă în Italia dar că are nevoie de bani pentru medicamente (pentru tratarea unor afecţiuni de ficat şi rinichi), italianul era flancat şi cu doi maidanezi pe care susţine că i-a cărat după el prin mai multe ţări din Europa. „Mi-a luat-o banca. Nu am putut plăti ratele la timp când s-a trecut de la lira italiană la euro”, spune el.

Din acel moment a şi început periplul său prin ţările europene, trecând prin Spania, Franţa, Germania, Elveţia, Cehia, Polonia, Ungaria şi, evident, România. Cu un câine a plecat din Italia, pe al doilea l-a adoptat prin Spania. Tot în Spania a trebuit să meargă pe jos, peste 100 de kilometri, după ce a refuzat să-şi abandoneze câinii cu care urcase în tren după ce şi-a luat bilet. „Controlorul nu m-a lăsat cu câinii în tren. Am coborât că nu am vrut să mă despart de ei. Am mers pe jos peste 100 de kilometri, că nu mai aveam bani de bilet”, povesteşte italianul, potrivit vestea.net.

Din punctul lui de vedere, cei mai afurisiţi sunt însă elveţienii. „Nu am putut nici să muncesc la ei, nici să stau câteva zile. M-au expulzat că au legi foarte rele”.

 

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close