Antena 3 CNN Actualitate Un martor cheie ar putea să o bage pe Udrea înapoi în arest

Un martor cheie ar putea să o bage pe Udrea înapoi în arest

Un martor cheie ar putea să o bage pe Udrea înapoi în arest
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mai 2015   •   17:33

Elena Udrea a fost aşteptată la ieşirea din închisoare de Cristi Călugăru, cunoscut ca şeful postacilor Elenei Udrea şi parte în dosarul Gala Bute. În mod normal, Elena Udrea nu ar fi avut voie să intre în contact cu Elena Udrea, aceasta fiind una dintre condiţiile arestului la domiciliu.

Numele Cristi Călugăru a fost invocat în timpul confruntării Elenei Udrea cu denunţătorii săi. Călugăru este cel care făcea rapoarte lunare despre ce scria presa despre Udrea şi tot el se asigura că postacii îşi primeau banii.

O vreme, Călugăru i-a fost consilier Elenei Udrea, în perioada când aceasta era şefă la PDL Bucureşti. Apoi a urmat-o la PMP. Cei doi au fost surprinşi la o terasă, alături de Tudor Breazu, în perioada în care niciunul dintre ei nu părea să aibă probleme cu legea.

Cristi Călugăru a rămas omul de încredere al Elenei Udrea chiar şi când aceasta s-a aflat după gratii. El este cel care a însoţit-o pe mama Elenei Udrea şi cărat baxul de apă şi plasele cu mâncare şi haine la arest în repetate rânduri.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea gala BUte
Parteneri
El este Balaurul bondoc, dinozaurul românesc descoperit în Alba
x close