Antena 3 CNN Actualitate Un medic ginecolog din Piteşti a venit la spital în stare de ebrietate (VIDEO)

Un medic ginecolog din Piteşti a venit la spital în stare de ebrietate (VIDEO)

Un medic ginecolog din Piteşti a venit la spital în stare de ebrietate (VIDEO)
Sursa foto: dr. Marcel Carnaru
14 Feb 2009   •   12:37

Un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a venit beat mort, să asiste la o naştere. Gestul doctorului Marcel Cărnaru, i-a şocat chiar şi pe paznicii spitalului. Medicul spune că a fost anunţat că trebuie să asiste la naşterea unei paciente, aşa că a venit la spital, în stare de ebrietate. Mai mult a şi condus automobilul. Când au văzut în ce stare se află medicul, paznicii l-au împiedicat să intre.
Medicul a primit un apel că o pacientă trebuie să nască. S-a urcat în maşină şi a plecat la spital. Nu a ţinut cont că se afla la limita comei alcoolice, doar era vorba de o urgenţă.
Paznicii de la Spitalul Judeţean au văzut că medicul este în stare de ebrietate şi l-au oprit, dar aceştia declară că au fost înjuraţi şi scuipaţi de medic. După incident, simţindu-se ameninţat, medicul s-a urcat din nou la volan şi a plecat. A ieşit pe poarta spitalului, uitând de urgenţa la care venise. Poliţia i-a blocat însă maşina.
Conducerea spitalului a demarat o anchetă, pentru a înţelege mai bine ce anume căuta medicul în spital, în stare de ebrietate. Managerul spitalului susţine că, din primele cercetări rezultă că medicul nu avea nici o urgenţă la ora respectivă şi că nici un alt medic nu solicitase prezenţa lui în spital. Medicul riscă să se aleagă doar cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Reprezentanţii spitalului au precizat că urmează să stabilească dacă îl vor sancţiona în vreun fel pe medic.

Antena 3

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close