Antena 3 Actualitate Un nou caz Bodnariu. Românii au câștigat în instanță în urmă cu un an, dar nu și-au primit nici acum copiii

Un nou caz Bodnariu. Românii au câștigat în instanță în urmă cu un an, dar nu și-au primit nici acum copiii

19 Ian 2016   •   10:47
Un nou caz Bodnariu. Românii au câștigat în instanță în urmă cu un an, dar nu și-au primit nici acum copiii

Cazul Bodnariu nu este singular in Norvegia. Familiei Avramescu Cruz i-au fost preluati de autoritati cei doi copii, dar, cu toate ca au castigat in instanta, parintii nu si-au primit copiii inapoi nici la un an de la pronuntarea hotararii judecatorilor.

Romanca Andreea Avramescu Cruz si sotul ei, Roberto Cruz, cetatean norvegian, sunt surdo-muti si au doi baieti, in varsta de 6 si respectiv 5 ani (foto). In 2014, autoritatile norvegiene au preluat cei doi copii, iar ulterior i-au plasat in familii diferite.

Conform variantei oficiale, totul a inceput in ziua in care, la gradinita fiind, copiii au spus ca fusesera batuti de parintii lor. In prezent, copiii isi pot vedea parintii o data pe luna, cate trei ore, sub stricta supraveghere a asistentilor sociali, informeaza digi24.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close