Antena 3 CNN Actualitate Un paznic pe Autostrada Soarelui a murit după ce a căzut de pe pasarela CFR București-Oltenița

Un paznic pe Autostrada Soarelui a murit după ce a căzut de pe pasarela CFR București-Oltenița

Un bărbat, paznic pe Autostrada Soarelui, a murit după ce a încercat să sară de pe un sens pe celălalt al autostrăzii, în zona pasarelei CFR București-Oltenița, și a căzut în gol aproximativ 12 metri.

Un paznic pe Autostrada Soarelui a murit după ce a căzut de pe pasarela CFR București-Oltenița
Sursa foto: Intact Images
03 Mar 2020   •   11:36

”La data de 2 martie a.c,  în jurul orelor 21: 30 polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce desfășura  activități de pază pe Autostrada Soarelui, km 14 -pasarela CFR București-Oltenița a fost victima unui accident de muncă, acesta decedând. Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiștii din Pantelimon a rezultat faptul că victima, agent de pază la o societate comercială, se află în timpul serviciului, iar când a încercat să sară de pe un sens pe celălalt al autostrăzii, din neatenție a căzut în gol, de la o distanță de aproximativ 10 -12 m, printre spațiul dintre cele două sensuri”, anunță reprezentanții Poliției Ilfov.

Un alt bărbat a fost rănit în incident, după ce a încercat să-i acorde ajutor victimei. Și acesta a căzut de la înălțime și a fost transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care a ridicat cadavrul în vederea efectuării necropsiei.

Politiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

×
Subiecte în articol: autostrada Soarelui paznic mort
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close