Antena 3 CNN Actualitate Un profesor de geografie din Săveni a fost bătut de un elev

Un profesor de geografie din Săveni a fost bătut de un elev

Un profesor de geografie din Săveni a fost bătut de un elev
Sursa foto: Liceu Saveni
28 Feb 2009   •   18:58

Un profesor de geografie de la Liceul Teoretic ?Dr. Mihai Ciucă? din Săveni a fost bătut crunt, vineri după-amiază, de un elev de clasa a XII-a. La finalul orelor, profesorul Dumitru Pancu a fost lovit cu pumnii peste faţă de elevul Adi Eugen Corolea. Adolescentul, care este din comuna Ştiubieni, a intrat în laboratorul de geografie, unde se afla profesorul, agresându-l din motive necunoscute.
?Elevul a plecat spre clasa domnului profesor Pancu, a intrat în clasă şi l-a lovit de câteva ori. Am fost chemat imediat şi l-am văzut pe profesor lovit şi am chemat echipajul de Poliţie. Este la prima abatere, dar vom lua măsurile care se impun, în conformitate cu regulamentul şcolar. Tânărul, după ce l-a lovit pe profesor, a plecat?, a declarat directorul unităţii de învăţământ, Decebal Copileţ, care a dispus formarea unei comisii de investigare a cazului.
Se presupune că elevul ar fi devenit agresiv din cauza notelor proaste pe care le-a obţinut la geografie. Profesorul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Mavromati, unde a primit îngrijiri medicale. Poliţiştii l-au prins pe elevul agresor şi au demarat o anchetă în acest caz.
Agerpres

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close