Antena 3 CNN Actualitate Un român a murit în atentatul de la Nisa. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat oficial

Un român a murit în atentatul de la Nisa. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat oficial

Un român a murit în atentatul de la Nisa. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat oficial
19 Iul 2016   •   14:22

MAE confirmă că un român a murit în atentatul de la Nisa. Este vorba de primul bărbat căutat, care dispăruse împreună cu soţia şi fiul său. Copilul de opt ani a fost primul identificat, într-un spital, în timp ce soţia sa a fost găsită câteva zile mai târziu, tot într-o unitate spitalicească, în stare gravă.

"Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei dată dispărută anterior. Autoritățile franceze au confirmat decesul.

Procedura de identificare a corpului neînsuflețit al victimei de cetățenie română, efectuată de către autoritățile franceze, s-a finalizat în urmă cu puțin timp, cu sprijinul autorităților române.

Reamintim că minorul și mama sa au fost identificați printre răniți, aflându-se internați în două spitale din Nisa. Starea lor de sănătate evoluează pozitiv.

În prezent, reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia, precum și consulul onorific la Nisa, se află alături de familia cetățeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar.

De asemenea, reprezentanții ambasadei României la Paris și ai Consulatului General al României la Marsilia mențin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autoritățile franceze.

Ministerul Afacerilor Externe adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate și va acorda întreaga asistență necesară în continuare", se precizează în comunicatul MAE.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Valul de căldură se intensifică. Aproape toată țara, sub alertă meteo de caniculă
x close