Antena 3 CNN Actualitate Un urmărit general a fugit de sub ochii vameşilor de la Vama Petea

Un urmărit general a fugit de sub ochii vameşilor de la Vama Petea

Un urmărit general a fugit de sub ochii vameşilor de la Vama Petea
Sursa foto: Vama Petea
14 Feb 2009   •   18:20

Un urmărit general, condamnat la un an şi trei luni pentru ultraj, a scăpat de sub ochii poliţiştiilor de frontieră în timpul unui control la vama Petea. Românii spun că de vină sunt colegii lor unguri care aveau datoria să-l supravegheze în timp ce ei controlau actele. Pentru că era întuneric la ora respectivă, nici măcar nu se ştie în ce direcţie a luat-o urmăritul.
Bărbatul, urmărit general pentru ultraj, s-a prezentat la vamă, la ora 04.45. În timp ce poliţistul de forntieră român a intrat în tonetă pentru a-i verifica actele, omul s-a făcut nevăzut. Poliţistul de frontieră maghiar, conform legii are obligaţia de a supraveghea maşina, bunurile şi persoanele, ceea ce nu s-a întâmplat. Pentru a-l prinde pe fugar s-a declanşat o anchetă atât pe teritoriul român cât şi pe cel ungar.
La scurt timp, în vama Petea a intrat o altă maşină, cu numere de Brăila, în care se aflau trei persoane. Poliţiştii de frotieră români i-au verificat şi au constatat că doi dintre ei au primit din partea parchetului Brăila interdicţia de a părăsi localitatea. Oamenii legii fac audieri şi încearcă acum să dea de urmăritul general.
Antena 3

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close