Antena 3 CNN Actualitate Unul din membrii clanului Preda, pe numele căruia s-a emis mandat de arestare, a dispărut

Unul din membrii clanului Preda, pe numele căruia s-a emis mandat de arestare, a dispărut

Unul din membrii clanului Preda, pe numele căruia s-a emis mandat de arestare, a dispărut
Sursa foto: Bataie mall
28 Feb 2009   •   10:24

Două dintre persoanele bănuite că se fac vinovate de scandalul din mall-ul bucureştean au ajuns după gratii, pentru 29 de zile. Al treilea suspect este de negăsit şi a fost dat în urmărire generală. Decizia a fost luată vineri de Tribunalul Bucureşti. Tot vineri, procurorii au anunţat că s-au autosesizat în legătură cu intervenţia agenţilor de pază, în acest conflict.
Doi dintre membrii grupării lui Eugen Preda au venit la poliţie imediat după ce judecătorii au emis mandate de arestare pe numele lor. Adrian Bădulă, Marian Scarlat şi Petre Pascu au primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Toţi trei sunt acuzaţi că au legătură cu scandalul din centrul comercial bucureştean petrecut sâmbăta trecută.
În acelaşi dosar, anchetatorii au stabilit că angajaţii firmei de pază din mall au intervenit violent pentru a aplana conflictul. Patronul firmei de pază, Bogdan Oprea spune că angajaţii săi nu şi-au făcut decât datoria. Avocatul unuia dintre membrii clanului Preda, a depus plângere penală împotriva agenţilor BGS, acuzându-i de tentativă de omor asupra clientului său.
Antena 3

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close