Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre asociaţii lui Mircea Băsescu avea legături cu lumea interlopă

Unul dintre asociaţii lui Mircea Băsescu avea legături cu lumea interlopă

Unul dintre asociaţii lui Mircea Băsescu avea legături cu lumea interlopă
Sursa foto: mircea basescu
23 Aug 2009   •   17:52

Tot mai multe secrete ies la suprafaţă, odată cu izbucnirea scandalului DESINTCO. Se pare că unul dintre asociaţii lui Mircea Băsescu la această firmă, Cristian Geamănu, avea legături cu lumea interlopă. Numele lui Geamănu apare într-un dosar din 2004, în care unul dintre inculpaţi este Nuţu Cămătaru.

Cristian Geamănu figurează ca parte vătămată, alături de alte persoane, într-un proces intentat mai multor capi ai lumii interlope din Capitală. Geamănu ar fi împrumutat 40.000 de euro de la fraţii Cămătaru. Se pare că interlopii au apelat la recuperatori pentru a-şi lua banii înapoi, iar Geamănu a depus plângere şi s-a constituit ca parte vătămată. Însă asociatul lui Mircea Băsescu neagă orice legătură cu acest dosar.

Coincidenţa ar fi foarte mare, având în vedere că numele complet al asociatului lui Mircea Băsescu este Geamănu Grigore Cristian Adrian. Acelaşi nume, alături de aceleaşi trei prenume, apare şi în dosarul penal aflat în arhiva Tribunalului Bucureşti. Cunoscut pentru implicarea în comerţul internaţional cu arme, Geamănu este unul dintre acţionarii firmei DESINTCO, alături de fratele preşedintelui Traian Băsescu. El este cel care a respins acuzaţiile potrivit cărora Mircea Băsescu ar fi fost înşelat şi pus să semneze documentele altei firme. Cristian Geamănu a declarat că Mircea Băsescu ştia exact ce semnează când a devenit asociat în societate.

Antena3

×
Subiecte în articol: mircea basescu
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close